Why do you think we should remove this gallery?
Login or Register now to post a comment (don’t worry it’s free)!

what a perfect ass !!!!!!!

It really is, and fucking tight to fuck!

Verified User

Så hun dog står der med røv lige i vejret og den skriger efter pik. Jo længere tid hun vente jo mere liderlig bliver hun. :)

Det gjorde den i hvert fald ;) Hun var også kampliderlig, da jeg først fik lagt kameraet væk :)

Du er en heldig mand...din frække kæreste har en rigtig lækker fisse og fræk røv!! Lige til at forkæle med masser af stiv pik ;-)

Syntes sgu også jeg er ret heldig ja ;) Hold øje med min profil, har en stak nye billeder der snart kommer op ;)

I'd like to fuck her in every hole she has and lick those beautiful tits!

She would love that! As long as you got a big cock that could fill out her tight holes, she's on! She loves a big cock in her ass ;)

semplicemente fantqastica,imperdibiule ,scoperei quel bel culetto x ore intere .sei unica ti voglio

You are more than welcome to fuck her tight little ass ;)

Jeg skal nok have jer i tankerne ;) Skal hjem snart og råkneppe den lille stramme røv, og så kunne det jo være man skulle liste en stor fed dildo op i fissen på hende, så hun kan få en forsmag af hvad der er i vente!

Lyder sgu godt, tror jeg hun vil se frem til ;)

Jeg vil med glæde kneppe hendes stramme røv og hendes mund :) venter spændt på hvad hun siger til ideen :) knep hende godt

Mmmm - hvor bor hun henne? Er klar til at kaste mig i bilen - og til at kneppe hendes stramme røv hårdere og dybere end hun nogensinde før er blevet! Hun skal sove på maven i en uge, når jeg er færdig med hende!

Det bare at sige til. 3 mænd der på skift knepper hende, bare tanken gør mig mega liderlig. Hun kommer til at skrige sine orgasmer ud og vil have mere og mere :)

Det lyder som en plan - glæder mig til at tage hende i all hendes huller!

Det lyder fandme godt, så er vi tre mænd til skiftevis at råkneppe den lille mund, den stramme fisse, og den fantastisk stramme røv! ;) Og så har jeg et par kameraer klar!

Jeg er frisk på at være en del af teamet det skal straffe den røv og fisse :)

Hmm, hun ved ikke helt endnu om hun var klar på to helt fremmede fyre der kneppede hende hårdt i alle huller i et frækt gangbang med mig bag kameraet :P Men hun er ikke helt afvisende, den lille liderlige pige ;) Hun har godt nok set jeres kommentarer, og blev pænt liderlig at dem. Men hun ville gerne vide lidt mere af hvad I ville gøre ved hende (hold jer i

Det er vi en del der gør efterhånden! ;) Glæder mig også til at komme hjem til landet igen, og straffe det lille røvhul!

Hey, du en en flink nyfyr - Let's do it! :)

Mmmm ja, det lyder godt!

Skal lige høre hende først, om hun er klar på at blive kneppet godt og grundigt hårdt analt ;) Det lyder fandme godt, ville elske at se hendes lille stramme røvhul blive godt og grundigt misbrugt! Og gerne med en stor fed pik i fissen og munden imens!

nyfyr 1 year ago

[Comment Deleted]

Vi har snakket lidt om det. En trekant kunne hun godt finde på. En og en uden mig ved jeg dog ikke helt om hun er frisk på, men jeg gad satme godt se hende med en fyr eller to ;)

nyfyr 1 year ago

[Comment Deleted]

Du skulle være hjertens velkommen ;) Ville elske at se hende blive kneppet af en anden fyr! Eller evt. at hun fik pik af to fyre på samme tid ;)

Socket you pussy 24/h 👄

Verified User

I want to lick her pussy:-*

You are more than welcome ;)

Verified User

lækker fisse og patter, vil gerne nyde den glatte fisse til jeg fylder den med sper SF

Den er fandme også lækker! Du er velkommen til at fylde den godt med sperm ;)

Hvornår er din dame klar til noget pik? Jeg bil gerne mærke hende våde fisse omkring min stive pik

Skal hjem i weekenden og kneppe hende godt og grundigt, så vil jeg forelægge ideen for hende :) Men det er ikke kun fissen du skal kneppe, også hendes mund og stramme røv ;)

Mmmm - det lyder godt!

Og det røvhul skal bare straffes hårdt! Hun skal ikke kunne gå bagefter ;)

For satan - den røv! Når vi skal gennemkneppe hende, vil jeg have røven!

Ja den er sgu fantastisk, og hun er utrolig stram i røven! Røven er din, intet problem ;)

Lækker fisse og DEJLIGE bryster! Ville godt låne hende til noget heftig sex!

Ja hun har en fantastisk krop. Ung og stram. Ville sgu gerne låne hende ud hvis det var ;) Ville elske at se hende blive råkneppet i alle huller af et par fyre eller tre ;)

Skal nok have dig i tankerne, hvis det en dag bliver aktuelt ;) Det kunne være mega frækt. Bliver også helt liderlig ved tanken om min søde lille uskyldige kæreste, bare blive kneppet for groft i alle huller på en gang :)

3 ville være det bedste, så hun både fik pik i munden, fissen og røven samtidig. Det kunne fandme være frækt.

Skal nok have dig i tankerne hvis det bliver aktuelt ;) Ja det kunne være mega frækt. Bliver også helt liderlig ved tanken om min søde lille uskyldige kæreste, bare blive kneppet for groft af tre fyre, i alle huller på en gang :)

Det ville være mega frækt og jeg kunne sagtens være den ene pik :) bare tanke om at kneppe hende imens hun får i alle huller, gør mig mega liderlig :)

Prev Prev 1 2 3 Next Next
Remove Ads
You have been blocked

Sorry, you cannot send any messages to this user, send a friend request, comment on his pictures or videos, or post on his wall.